Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszukali Mnie Ale Jak.

groxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem. Dzis jakis gracz zaproponowal mi wymiane moj szeroki +9 za jego rib +4. Wystawilismy itemy na handlu i patzre jego rib byl +4 i bylo ok. Zaakceptowalem i ten gracz tez. Potem patrze ze nie mam szerokiego, za to dodtalem innego riba niz w umowie. Dostalem riba +0 srednie -19% zamist riba +4 srednie 13% ktory wystawil na handlu. Jak on to zrobil i podmienil riby?

Opublikowano

Otoz nie. Ja wystawilem szeroki +9 on riba +4 handel nei byl wylaczany. przypaytrzylem sie dokladnie temu ribowi byl +4. Akceptuje i on tez i patzre ze dostalem rib +0 a stracilem swoj szeroki.

Opublikowano

Ja slyszalem ze programem revolution engine 8.3 mozna zroibc iluzje ze widzi sie ze ktos wystawia np. koziki +9 a po handlu patzry ze sa +3 np.

Opublikowano
Ja slyszalem ze programem revolution engine 8.3 mozna zroibc iluzje ze widzi sie ze ktos wystawia np. koziki +9 a po handlu patzry ze sa +3 np.

Jeżeli chodzi o Cheat Engine to jest wizualne i widzisz to tylko Ty, a gość w handlu i inni ludzie nie.

Opublikowano

Kiedyś widziałem taki program którym można było zmieniać itemy na handlu tak że ta druga osoba widziała tą pierwszą wystawioną rzecz ale po akceptacji dostawała tą zmienioną. Niestety ten hack kosztuje 60Euro ;/

Opublikowano

ale jak robisz w revolution engine to inni tez to widza j np widzialem sure 10lvl chodzila z fms+9 i powiedziala mi ze to nie CE tylko RE i to tak samo dziala na handel mozesz zmienic kase lub item po akceptacji 2 osoby tylko trzeba to szybko robic :]

[url=http://www.fastandfuriousfig.com/?u=272797][img=http://www.fastandfuriousfig.com/images/forum-signature.jpg][/url]

Opublikowano

też coś słyszałem o tej podmianie.. kolega mi kiedyś w metinie to pokazywał.. wystawił RIBa +9 a dostałem po akceptacji szpon wilka, i powiedział, żebym nie ufał ludziom tak do końca jeśli ich nie znam bo mogą mnie oszukać tak jak on to zrobił, ale nie chciał wytłumaczyć jak to zrobił

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Cholera... Założe się że to nie żaden TH i popieram UP@2 Pewnie kolo wyłączył handel a ty robisz spam na forum ;(

Opublikowano

@UP

Po prostu posty sobie nabijasz nie wiedzac nic na ten temat. Istnieje revolution engine 8.3 mam to tyle ze sie nie umiem w 100% poslugiwac. Cybuch pokazywal na yt jak uzywa sie revolution engine ale ze jest zbanowany to filmiku nie ma ;(.

Fw15x0y.png

Opublikowano

LOOOLZZ kur po co posty nabijacie... Boshe Jest revolution engine nawet mi sie udalo podmienic ale po 3 sekundach ten item zniknal wiec cos musze zle robic... Ale wiem ze sie da!!

Fw15x0y.png

Opublikowano

Boże.. RE jak i CE są to programy iluzję. Tylko ty to widzisz. Nie kłócić się bo nie istnieje coś takiego cytuję "Sura 10lvl z fms" po prostu nie uwierzę bo to nie możliwe jest.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

Noom.. To całe Revolution Engine to lipa.. zrobiłem z iglicy Partyzane +9 i dupa ^^ Nie da się przesunąć sellnąć założyć ani dać do handlu po prostu nic ! :| A więc jaki wniosek z tego ? TH NIE ISTNIEJE !

Opublikowano

Ja widzialem, pokazywal mi kumpel ale wiem 1. To nie polega na przesunieciu czy zrobieniu itemka jak w CE tylko podmienieniu wartosci handlu i to istnieje na 100%..==.=='

Fw15x0y.png

Opublikowano

Nie będę się z tobą kłócił bo takie kity to możesz starszym wciskać. Nic co wykonujesz w CE nie jest widoczne dla innych.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...